Nieuwsbrief augustus 2011
NIEUW: Jessenhofke tafelbier
We willen de traditie van tafelbier bij de maaltijd terug in ere herstellen. In samenwerking met horecaopleiding Rouppe (Overmolen vzw) uit Brussel raden we aan om terug te grijpen naar de drank die door generaties lang gedronken werd bij de maaltijd. Tafelbier is gezonder dan frisdrank doordat het minder suikers (en dus ook minder calorieën) bevat.
Hierdoor is er minder risico op overgewicht, verslaving en kanker. Het is trouwens een stuk van onze cultuur. Dit nieuwe bier is enkel in 33cl beschikbaar. Voor de etiketverzamelaars bestaat het in 2 etiketvormen: De Overmolen versie en de Jessenhofke lay-out. Het bier bevat 3.5% alc Vol en is vanzelfsprekend biologisch met onze gekende bio hoppen van Joris Cambie.
Overzicht van onze bieren:
NAAM |
33cl |
75cl | 150cl |
20L |
Tafel |
v |
|||
Maya |
v |
v |
v |
|
Bruin |
v |
v |
v |
|
Tripel |
v |
v |
v |
|
Pimpernelle |
v |
nieuw sinds 07/2011 | ||
Bière de Garde |
v |
v |
vanaf 10/2011 | |
Demobier uit eigen ketel |
v |
v |