Père Louis

Eau De Biere – 45% Alc. Vol.

null
eau de biere

Ode aan mijn grootvader

Deze “bierbrand” is een ode aan mijn grootvader: ‘Louis Jordens’. Ik erfde zijn passie voor kruiden, leerde dat details het verschil kunnen maken en leerde bovenal dat niets verloren mag gaan. Als leerjongen bij stokerij Severy in Hasselt ontrafelde hij de juiste samenstelling voor de huisjenever en als meesterstoker ontwikkelde hij verschillende nieuwe jenevers waaronder het pronkstuk ‘De Centenaire’ ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de stokerij.

Eau de biere Père Louis wordt op basis van Jessenhofke bier gestookt. De destillatie zorgt dat de biologische granen, hop en kruidentoetsen perfect in neus en smaak naar boven komen.

Bierbrand

Deze bierbrand is op basis van ons Cradle to Cradle MAYA bier gemaakt. Andere bierbrands op basis van andere bieren uit het assortiment staan gepland in de toekomst.

Cradle to cradle

Onze zoektocht naar een geschikte fles bracht ons tot bij www.flaske.com. Zo blijven we onze cradle to cradle principes trouw en kan je na het nuttigen van onze eau de biere nog lang genieten van je gepersonaliseerde en herbruikbare fles.