Nieuws

null

Nieuwsbrief oktober 2010

Nieuwsbrief oktober 2010   Jessenhofke Pimpernelle Dit bier is tot stand gekomen in samenwerking met kruidenkweker Sanguisorba uit Ranst. De basis vormt onze Jessenhofke tripel waar 5 extra kruiden worden aan toegevoegd. Naast de knoflook die standaard in onze bieren wordt toegevoegd wordt deze keer ook pimpernel, flyssop, thym, mirte en bonenkruid toegevoegd. Het resultaat…

Lees verder

Nieuwsbrief september 2010

Nieuwsbrief september 2010 Jessenhofke bruist, dit is niet zo maar een gezegde, beleef samen met ons hoe bruisend Jessenhofke kan zijn. In het verre verleden kwamen de graafheren van Loon naar Kuringen om van de geneugten des levens te genieten, op 3 oktober, gaan wij naar Jesseren om het leven te danken. En dank zeggen…

Lees verder

Nieuwsbrief augustus 2010

Nieuwsbrief augustus 2010 Jessenhofke vanaf 14 augustus erkend als brouwerij! 10 jaar nadat de eerste brouwsels uit onze ketels kwamen zijn we nu erkend als brouwerij. De ketels werden tot nu enkel voor demobrouwsels gebruikt tijdens ons arrangement brouwer voor een dag. Deze bieren konden in degustaties  geproefd worden. Het gebrouwde bier dat telkens slechts…

Lees verder

Nieuwsbrief juli 2010

Nieuwsbrief juli 2010 Oproep tot helpers voor kriekenpluk om Jessenhofke kriek te maken Op zaterdag 31 juli & zondag 1 augustus gaan we biologische krieken plukken om later op het jaar een Limburgse biologische kriek op de markt te brengen. We starten op zaterdag bij zonsopgang en sluiten de dag af met BBQ & Jessenhofke…

Lees verder

Nieuwsbrief juni 2010

Nieuwsbrief april 2013 Persoverzicht Omdat niet alle lezers van onze nieuwsbrief de diverse publicaties over onze brouwerij te pakken kunnen krijgen willen we hier deze maand wat aandacht aan besteden. De laatste tijd is er immers heel wat over Jessenhofke verschenen in de pers. Naast de uitgaves van Bioforum/Integra die de bioweek belichtten waren er ook…

Lees verder

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Beste ecologische restaurant van Zweden biedt alle drie de Jessenhofke bieren aan Salto & brygga in Malmo doet er alles aan om zo ecologisch mogelijk te werken. Zij bieden enkel biologische maaltijden aan begeleidt door biologische dranken. Na verschillende andere prijzen gewonnen te hebben kwam nu de (biologische) kers op de taart door…

Lees verder

Nieuwsbrief maart 2010

Nieuwsbrief maart 2010 Glazen 25 of 30 cl op overschot? Onze voorraad 25 & 30cl glazen is aan het slinken en alvorens een nieuwe bestelling te plaatsen zouden we graag de glazen willen recupereren die gebruikt zijn voor ‘Bier van de maand’ of bij proeverijen. Ook hier is immers ons economisch & ecologisch gedachtengoed belangrijk.…

Lees verder

Brandweer brouwt Vulcanus-bier

Brandweer brouwt Vulcanus-bier Enkele jaren nadat ze hun jeneverlikeur ‘Blesserke’ op de wereld zetten, heeft de vriendenkring van de Hasseltse brandweer nu ook het Vulcanus-bier klaar. Het bier van de spuitgasten is voorlopig bijna even zeldzaam als de trappist van West-Vleteren, want bestellen kan alleen per e-mail. “Een jaar hebben we gewerkt – nu ja,…

Lees verder

Nieuwsbrief februari 2010

Nieuwsbrief februari 2010 Senegal Classic Dat wij als producent erg begaan zijn met het wel en wee van de landbouwers is voor de trouwe lezer niet vreemd. De deelname van onze broer Bart Putzeys aan de Senegal Classic, georganiseerd door Vredeseilanden is voor ons een unieke kans om ook de Senegalese boer een hart onder…

Lees verder